top of page
Logo
Via Ferreta

Aktivitetar

Stryn Hotel er eit flott utgangspunkt for mange interessante aktiviteter. La oss gi deg litt inspirasjon!

Velkommen til vår restaurant og bar!

Nyt ein god middag med utsikt over hagen og fjorden. Blir du tørst har vi eit utvalg av gode viner i menyen vår, samt lokal cider, utvalg av øl og annan drikke!

Les meir

Lovatnet

Lovatnet er ein innsjø i Stryn kommune i Vestland fylke. Det som gjer Lovatnet så vakkert er den grøne fargen som kjem fra smeltevatnet frå breane som ligg på fjelltoppane kring.

Via Ferrata Loen

Via Ferrata Loen er ein spektakulær klatresti som er sikra med wire heile vegen, og tek deg til toppen av Hoven på 1011 moh. Du klatrar heile vegen med ei storslagen utsikt mot fjorden, Lodalen, Oldedalen, majestetiske Skåla og fjellheimen mot Jostedalsbreen.

Hiking Skåla

Skåla er rekna som Norges høgaste fjelltopp som har foten i sjøen. I alle år har dette vore eit populært fjellmål, og mange har sprunge opp bakkane for å slå rekordane som går på folkemunne.

Briksdalsbreen

Den mektige Briksdalsbreen er ein del av Jostedalsbreen Nasjonalpark. Frå 1200 meters høgd stuper det ville brefallet heilt ned i den frodige, tronge Briksdalen - eit syn som kvart år trekkjer til seg gjester frå heile verda.

Stryn summerski

Stryn sommerski har status blant mange som det beste sommerskianlegget i landet, selv om tilbudet er noe uforutsigbart. Når forholdene sitter, er en skidag på Stryn det beste du kan finne på juli.

Geiranger fjord

Det var en gang et sted med majestetiske, snødekte fjelltopper, brusende fosser og frodige, grønne dalsider, men det er faktisk ikke bare et eventyr. Det er virkeligheten i Geiranger!

bottom of page